De winnaar van de hartjestrui is bekend!  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 ‌ ‌ ‌bekijk online
Ronald McDonald Kinderfonds
Beste HomeRunner,
Het is bijna weekend, en dat betekent dat HomeRun @ Home bijna van start gaat. Morgen weten we welke teams in de groene en gele trui van start gaan. Wil je weten wie er in de hartjestrui wegrent? Lees dan snel verder. Ook mogen we aankondigen wie er komend weekend allemaal te horen zijn bij HomeRadio, dus lees snel verder!
Presentatoren HomeRadio
Eindelijk mogen we het verklappen…dit weekend zijn niemand minder dan Humberto Tan, Wilfred Genee en Edwin Evers te horen bij HomeRadio! Om 12.00 uur bijt Humberto Tan het spits af, met het officiële startsein en de bekendmaking van het ingezamelde bedrag door ambassadeur van het Kinderfonds Jan Versteegh. Samen met cabaretier Leo Alkemade fietst Jan Versteegh ook een deel van HomeRide! Naast Humberto Tan, Wilfred Genee en Edwin Evers maken ook radio-dj’s Mark Labrand (Radio538), Rick van Velthuysen (NPO Radio 2) en Tim Klijn (Radio Veronica) hun opwachting. Florentien van der Meulen (Radio Veronica) verzorgt het nieuws, Amara Onwuka en Piet Paulusma verzorgen het weer. Bovendien is Kinderfonds-ambassadeur Yvon Jaspers een van onze radioreporters.

HomeRadio is dit weekend onder meer te beluisteren via home-run.nl. Op de homepagina zal een afspeelknop komen te staan. Ook zal hier een livestream met beelden uit de studio te vinden zijn. Zo kun je naast meeluisteren ook meekijken! En hoe leuk zou het zijn om een van je teamgenoten te verrassen op de radio met een bericht van een zus, oom, tante, collega of zelfs de buurman? Of spreek er zelf eentje in. Een audiobericht is gemakkelijk op te nemen met je telefoon. Stuur jouw audiobericht(en) naar homeradio@homeride.nl en verras je team of moedig zelf iemand aan.
Stuur ons jouw foto's & video's!
Natuurlijk zijn wij heel erg benieuwd naar wat jullie allemaal beleven en meemaken op 26 en 27 juni. We hebben al verschillende plannen voorbij zien komen, stuk voor stuk een feestje! En die feestjes willen we graag met elkaar delen. Stuur ons dit weekend daarom jouw foto’s en video’s! Dit kan via homeradio@homeride.nl of op Instagram en Facebook. Bijvoorbeeld de zonsondergang en -opkomst die je tegemoet rent, een rustmomentje onderweg of publiek langs de weg dat de longen uit z’n lijf juicht. Zo maken we er toch één groot feest van. En wie weet zie je jouw video wel terug in de officiële aftermovie!
Winnaar hartjestrui
Omdat we jullie niet langer in spanning willen houden, zijn vandaag de winnaars van de hartjestrui bekendgemaakt. Aan de kinderjury was het de pittige taak om uit de drie genomineerde acties een winnaar te kiezen. Na uitgebreid overleg en veel gepeins hebben ze een keuze gemaakt vanuit hun hart. De winnaar van de hartjestrui is Melle's wandelvierdaagse van Team Melle! Zij starten komende zaterdag dus in de hartjestrui. Gefeliciteerd!

Morgen worden de winnaars van de andere speciale truien bekendgemaakt: de groene en gele trui. We geven je nog één laatste tussenstand. Op het moment van het versturen van deze nieuwsbrief gaan McDonalds Heerde, Kampen, Zwolle; Team Melle en #TeamToos aan kop bij de gele trui. Voor de groene trui zijn dit Team 302 Samen Sterk, Lekker Lekker Lôpe en #TeamToos. Vrijdag 25 juni om 18.00 uur stipt weten we wie de winnaars zijn. De truien worden diezelfde avond óf op zaterdagochtend op tijd bij de winnende teams bezorgd.
Verrassing op zaterdag
Vergeet het niet! Zaterdagochtend wordt er tussen 9.00 – 11.00 een verrassing voor het hele team bezorgd. Een leuke én lekkere verrassing, zodat iedereen later op de dag vol goede moed aan de start verschijnt.
We hopen jullie met deze informatie voldoende handvaten te bieden om jullie eigen HomeRun verder voor te bereiden. Samen met jullie gaan we er alles aan doen om een geweldige opbrengst voor de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen te realiseren. Dankzij jullie inzet en betrokkenheid kunnen families samen zijn in tijden dat zij elkaar hard nodig hebben. Want als je hele wereld op de kop staat door ziekte of zorg, is als familie bij elkaar zijn het belangrijkst.

Heb je toch nog vragen? Of kunnen jullie als team ergens hulp bij gebruiken? Schroom dan niet om contact op te nemen met de organisatie via info@home-run.nl.
Heeft u vragen?
Neem contact op, wij helpen u graag!
> Contactgegevens
McDonald's
© 2019 | Ronald McDonald Kinderfonds
Afmelden