❤️ Op afstand met elkaar verbonden  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 ‌ ‌ ‌bekijk online
Ronald McDonald Kinderfonds
Lieve HomeRunners, HomeRiders en HomeWalkers,
HomeRun, HomeRide en HomeWalk vinden op 26 en 27 juni 2021 plaats als @Home-editie. Door het hele land gaan jullie, in jullie eigen omgeving en in estafettevorm, 24 uur lang hardlopen, fietsen en wandelen. Dat kan individueel, in groepjes of met het hele team (afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen). Het openingsplan van de overheid geeft onvoldoende zekerheid om een veilig en verantwoord fysiek evenement te kunnen organiseren. Het Ronald McDonald Kinderfonds heeft dit besluit genomen na een zorgvuldige afweging. Uiteraard stonden hierbij de gezondheid en veiligheid van jullie als deelnemers, vrijwilligers, fans en andere betrokkenen voorop.

Samen gaan we er het laatste weekend van juni een onvergetelijke HomeRun van maken. Het event is live te volgen via HomeRadio: 24 uur lang radio met onder andere verslag van het gezamenlijke start- en finishmoment, razende reporters die teams bezoeken en natuurlijk sporters en begeleiders die vertellen over hun HomeRun, HomeRide of HomeWalk @Home. Ook werken we aan een app waarmee teamgenoten het estafettestokje aan elkaar kunnen doorgeven. Zo sporten we op afstand, maar zijn we wel met elkaar verbonden.

Jullie hebben samen al ruim 887.000 euro opgehaald voor de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen. Mede dankzij jullie sportieve inzet hebben zieke en zorgintensieve kinderen hun ouders, broers en zussen altijd dichtbij. Wij willen jullie daar ontzettend voor bedanken.
Online informatiebijeenkomst: meld je aan
Hoe HomeRun, HomeRide en HomeWalk @Home er verder uit komen te zien? Daar werken we als organisatie op dit moment hard aan. Dinsdagavond 18 mei om 20.00 uur is er een online informatiebijeenkomst waarin we meer over de concrete invulling van het weekend vertellen.

Ook geven we tips hoe jullie HomeRun in jullie eigen omgeving kunnen organiseren en horen jullie onder andere welke ondersteuning jullie dat weekend van de organisatie kunnen verwachten. Meld je daarom nu aan, zodat je half mei op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Mochten er tussentijds al updates zijn, delen wij deze via de digitale nieuwsbrief, Facebook en Instagram. Heb jij nu al een tof idee voor HomeRun, HomeRide en HomeWalk @Home? Laat het ons dan weten, zodat we met jouw plan ook de andere deelnemers kunnen inspireren.
Ja, ik ben erbij op 18 mei
Veel gestelde vragen
We snappen dat je nu al vragen hebt over jouw deelname aan HomeRun. Alle teamcaptains kunnen daarom de komende dagen een telefoontje verwachten van het Ronald McDonald Kinderfonds om jullie eerste vragen over HomeRun @Home te beantwoorden. Ook vind je hieronder alvast een aantal vragen en antwoorden.

Na het lezen hiervan kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via: info@home-run.nl of 088 - 221 90 05. Uiteraard is er tijdens de eerstvolgende online informatieavond ook ruimte voor het stellen van al jouw vragen.

1. Waarom is er gekozen voor HomeRun, HomeRide en HomeWalk @Home?
Het openingsplan van de overheid geeft onvoldoende zekerheid om een veilig en verantwoord fysiek evenement te kunnen organiseren op 26 en 27 juni. Het gepresenteerde plan staat pas evenementen toe vanaf stap 4, die onder voorbehoud in gaat op 16 juni. Naar alle waarschijnlijkheid gelden er voor deze evenementen verschillende voorwaarden. Omdat niet zeker is dat deze versoepeling inderdaad per 16 juni plaatsvindt en omdat niet duidelijk is welke voorwaarden zijn verbonden aan het organiseren van een evenement, kan het Ronald McDonald Kinderfonds niet garanderen dat zij een veilige, verantwoorde en gezonde fysieke editie van HomeRun, HomeRide en HomeWalk kan organiseren op 26 en 27 juni 2021.

2. Waarom wachten jullie niet met het nemen van het besluit?
Om een veilige en verantwoorde HomeRun, HomeRide en HomeWalk neer te zetten, heeft de organisatie voldoende voorbereidingstijd nodig. Deze tijd is nodig om de veiligheid en gezondheid van deelnemers, vrijwilligers, fans en andere betrokkenen te garanderen. Door het besluit langer uit te stellen, kan de veiligheid en gezondheid tijdens een fysiek event niet worden gegarandeerd.

3. Waarom kunnen HomeRun, HomeRide en HomeWalk niet worden verplaatst naar het najaar?
HomeRun, HomeRide en HomeWalk is een 24-uurs-event, waarbij ook ‘s nachts gefietst, hardgelopen en gewandeld wordt. Onze planning in juni is daar ook op afgestemd, omdat de nachten dan het kortst zijn. Daarnaast is de kans op slechte weersomstandigheden in het najaar groter. Veiligheid van ons event staat altijd voorop. Ook bieden de huidige ontwikkelingen rond het coronavirus geen garantie dat er in het najaar wel een fysiek evenement georganiseerd kan worden.

4. Hoe maken we onze route? Kunnen jullie daarbij helpen?
Jazeker! We werken momenteel aan een app waarmee digitaal het estafettestokje kan worden doorgegeven en waarmee je ook routes in jouw omgeving kan uitstippelen. Daarnaast kunnen we jullie helpen bij het handmatig plannen van een route. Tijdens de eerstvolgende online bijeenkomst geven we je tips hoe je deze zelf, of met hulp, kan plannen.

5. Wat zit er dit jaar in het teampakket?
In het teampakket vinden jullie alles om er een onvergetelijke HomeRun @Home van te maken. Jullie ontvangen een fun-pakket met daarin onder andere materiaal om jullie eigen start- en finishfeestje te bouwen, medailles en een attentie van hoofdsponsor McDonald’s. Sporters ontvangen een HomeRun-shirt. Jullie kunnen 24 uur lang luisteren naar HomeRadio en daarnaast werken we aan een app waarmee digitaal het estafettestokje kan worden doorgegeven aan teamgenoten. De verdere invulling van het fun-pakket wordt op dit moment uitgewerkt. Zodra hierover meer bekend is, lees je dit via de digitale nieuwsbrief en de social media kanalen van HomeRun.


Heeft u vragen?
Neem contact op, wij helpen u graag!
> Contactgegevens
McDonald's
© 2019 | Ronald McDonald Kinderfonds
Afmelden