Nog 100 dagen te gaan  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 ‌ ‌ ‌bekijk online
Ronald McDonald Kinderfonds
Beste HomeRunner,
Het aftellen is nu echt begonnen: over precies 100 dagen staan we aan de start van HomeRun 2022 in Rotterdam. Waar we in Rotterdam van start gaan op 25 juni lees je verderop in deze nieuwsbrief. Daarnaast nemen we ook alle checkpoints met je door, zetten we een paar belangrijke data voor je op een rijtje en krijg je de mogelijkheid om gepersonaliseerde teamkleding te bestellen. Kortom: een nieuwsbrief vol informatie die je niet wilt missen!
Dít is de start- en finishlocatie in Rotterdam
Op 25 en 26 juni maken we er weer een mooi feest van met z'n allen. We starten dit jaar op een prachtige locatie in Rotterdam, namelijk bij het ss Rotterdam!🚢

Dit voormalige vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn en cruiseschip heeft vele wereldzeeën bevaren, en vormt op 25 en 26 juni de start en finishlocatie van HomeRide, HomeRun en HomeWalk. Het is dé plek voor een zinderend vertrek en een warm onthaal.❤️ Bekijk onderstaande video waarin Natasja Jongenotter, manager van Huis Sophia Rotterdam, je alvast meeneemt naar deze bijzondere locatie.


Alle checkpoints op een rijtje
Nadat jullie feestelijk zijn uitgezwaaid bij het ss Rotterdam komen jullie aan bij Sportcentrum de Mammoet in Gouda. Met de vele ruimtes en faciliteiten én het gastvrije team is dit de ideale tussenstop. 

Vervolgens gaan jullie op weg naar Utrecht, waar jullie op adem kunnen komen bij Sports & Businesscampus De Vechtsebanen: een unieke combi van sport, plezier en activiteiten, gecombineerd met gastvrijheid en mooie ruimtes. 

Eenmaal bijgekomen beginnen jullie aan de derde etappe richting Alphen a/d Rijn. Daar zijn jullie van harte welkom bij het Scala College. Daar dagen ze hun leerlingen uit om het maximale uit zichzelf te halen, iets wat jullie op 25 en 26 juni ook doen. 

Etappe nummer vijf gaat naar Zorg en Zekerheid in Leiden, waar jullie je lekker in de watten mogen laten leggen. 

De laatste tussenstop bevindt zich in Den Haag, bij het Cars Jeans Stadion. De thuisbasis van ADO Den Haag opent haar deuren met veel plezier voor alle HomeRunners én -Walkers. Hier kunnen jullie je opmaken voor de laatste loodjes richting de finish in Rotterdam!🏁
Belangrijke data
Zet ze alvast in je agenda!
  • Vrijdag 1 april: zorg dat alle sporters staan ingeschreven. Als je je inschrijft vóór 1 april garanderen wij dat jij een HomeRun-shirt ontvangt in de door jou opgegeven shirtmaat
  • Maandag 2 mei: wisselschema's komen online op de downloadpagina
  • Dinsdag 17 mei: routeboek komt online op de downloadpagina
  • Maandag 23 mei: alle teamcaptains ontvangen een vragenlijst
  • Donderdag 16 en vrijdag 17 juni: teampakketten worden bezorgd bij de teamcaptains.
7
mei
Meld je aan voor de PreRun
Op zaterdag 7 mei vindt de PreRun plaats in en rondom Sports & Businesscampus De Vechtsebanen in Utrecht. Ben jij erbij? Meld je vóór 7 mei aan!
Aanmelden PreRun
Bestel gepersonaliseerde teamkleding
Voor HomeRun 2022 wordt de kleding geleverd door TACTIC, voorheen Just Cycle. Hierdoor starten alle deelnemers op 25 juni in hetzelfde shirt van hoogwaardige kwaliteit, die jullie ontvangen in het teampakket. Wil jij je met jouw team onderscheiden van de rest van het peloton? Doe dit dan eventueel met jullie eigen teamtenue!

TACTIC kan voor alle teams eigen teamkleding ontwerpen en leveren. Een gepersonaliseerd hardloopshirt is al leverbaar vanaf 29,50 euro incl btw, bij minimale afname van 10 stuks.

Wil jij met jouw team aan de start staan in jullie eigen teamkleding? Bestel je teamkleding dan uiterlijk maandag 2 mei door contact op te nemen Nick Toonen via onderstaande button.

 
Teamkleding bestellen
Heeft u vragen?
Neem contact op, wij helpen u graag!
> Contactgegevens
McDonald's
© 2019 | Ronald McDonald Kinderfonds
Afmelden