Tussenstand truienklassement  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 ‌ ‌ ‌bekijk online
Ronald McDonald Kinderfonds
Beste HomeWalker,
Wat hebben we een heerlijk paasweekend staat achter de rug! Ideaal om trainingskilometers te maken. Delen jullie een foto van je training met ons via #kfhomewalk en @kfhomewalk op Instagram?

Ook met de rest van de voorbereidingen zijn jullie hard bezig. We zien verschillende acties voorbijkomen. Wisten jullie dat de donatietellers van HomeRide, HomeRun en HomeWalk samen op een bedrag van meer dan € 400.000 staan? Geweldig!
Programma PreWalk
Op zaterdag 7 mei hopen we jou te zien bij de Vechtsebanen in Utrecht tijdens de PreWalk. De dag staat in het teken van ontmoeten, inspireren en voorbereiden op 25-26 juni. Het programma van de dag ziet er als volgt uit:
 • 10.00-10.30 uur
  Inloop, ontvangst met koffie en thee
 • 10.30-11.30 uur 
  Welkomstwoord door Renate Westerlaken-Loos
  Inspiratiesessie met verschillende sprekers
  Tips fondsenwerving
 • 11.30-12.00 uur
  Pauze
  Maak kennis met de [t]Huiswijn
 • 12.00-12.45 uur
  Update vanuit de organisatie over 25-26 juni (locaties/logistiek/etappes/faciliteiten)
 • 12.45-13.15 uur
  Lunchpauze + omkleden
 • 13.15-14.15 uur
  Clinic o.l.v. Wanda Wandelt
 • 14.15-14.30 uur
  Einde
Heb jij je nog niet aangemeld voor de PreWalk? Doe dit dan via onderstaande button. Wij hopen dat je van de partij bent!
Aanmelden PreWalk
Voor welke speciale trui gaan jullie?
Inmiddels zijn de meeste teams volop bezig met het spekken van hun donatietellers. Daarom is het hoog tijd voor de eerste tussenstand in het truienklassement. Want ook dit jaar zijn er weer drie speciale, felbegeerde truien te verdelen onder alle HomeWalkers:
 • 💛 De gele trui gaat naar het team dat op 24 juni om 18.00 uur het meeste geld heeft opgehaald;
 • 💚 De groene trui is voor het team dat op 24 juni om 18.00 uur de meeste acties geregistreerd heeft op hun pagina;
 • ❤️ De hartjestrui is voor de meest hartverwarmende, bijzondere actie en wordt gekozen door een kinderjury.
Kansmaken op één van de truien? Neem dan de spelregels nog een keer goed door.
Gezocht: vrijwilligers
Vrijwilligers zijn onmisbaar tijdens HomeWalk. Dus heb jij familie, vrienden, collega's of zelfs buren die zich ook willen inzetten op 25 en/of 26 juni, vraag ze dan om vrijwilliger te worden! Van gastvrouwen- en heren tot cateringhelden, sfeermakers en sterke sjouwers: iedereen is welkom. We zijn hard op zoek naar vrijwilligers op de checkpoints. Alle locaties en shifts vind je op het aanmeldformulier.
Aanmeldformulier vrijwilligers
Informatiebijeenkomst op 25 april
Maandagavond 25 april organiseren we weer een online informatiebijeenkomst voor alle deelnemers. Van 20.00-21.00 uur praten we je onder andere bij over het laatste nieuws rondom het HomeWalk-weekend, gaan we het hebben over de PreWalk en beantwoorden we jouw vragen. Meld je gelijk aan via onderstaande button.
Meld je aan
Heeft u vragen?
Neem contact op, wij helpen u graag!
> Contactgegevens
McDonald's
© 2019 | Ronald McDonald Kinderfonds
Afmelden