Geef jouw verzoeknummers door voor HomeRadio!  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 ‌ ‌ ‌bekijk online
Ronald McDonald Kinderfonds
Beste HomeRider,
Nog 8 (!) nachtjes slapen en dan stappen jullie op de fiets. Het komt nu echt dichtbij. De bikkeltocht voor de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen. Inmiddels hebben jullie de teampakketten ontvangen met daarin onder meer de prachtige HomeRide-shirts…Begint het al te kriebelen?

In deze nieuwsbrief: geef je verzoeknummers door voor HomeRadio, breng je stem uit voor de hartjestrui en geef je fondsenwerving nog een laatste boost.
Verzoeknummers HomeRadio
Op 26 en 27 juni is HomeRide @Home is 24 uur lang te volgen via HomeRadio. Niet alleen voor alle deelnemers, maar ook familie, vrienden, kennissen en collega’s…iedereen kan alle gebeurtenissen op de voet volgen! HomeRadio zal te beluisteren zijn via de app én de HomeRide website. Op de homepagina komt een speciale afspeelknop om de radio te beluisteren. Daarnaast kun je via de homepagina straks ook binnenkijken in de studio middels een livestream. Tip: nodig iedereen uit om het officiële startmoment bij te wonen. Niemand minder dan Jan Versteegh geeft het startschot, maakt de totale opbrengst bekend én stapt zelf op de fiets!

Naast razende reporters die het land intrekken voor de mooiste verhalen, wordt natuurlijk ook de lekkerste muziek gedraaid om jullie op de been te houden. Welk nummer mag volgens jou niet ontbreken op de afspeellijst? Geef jouw top-3 verzoeknummers door via de website, en wie weet hoor jij jouw favoriete nummer + motivatie langskomen op HomeRadio.
Verras met een persoonlijke boodschap!
Vind je het leuk om een van jouw teamgenoten te verrassen met een persoonlijke boodschap van een collega, vriend(in), buurman/-vrouw of iemand uit zijn/haar familie op HomeRadio? Stuur dan een audiofragment in, die je kunt opnemen met je telefoon, via homeradio@homeride.nl en verras iemand met een liefdevolle, aanmoedigende of motiverende boodschap op 26 en 27 juni!
Heb jij al gestemd?
Naast de groene en gele trui is de strijd om de hartjestrui inmiddels ook losgebarsten. De acht genomineerde teams strijden om een plekje in de top-3. Omdat er zo druk wordt gestemd, geven we jullie een kleine tussenstand. Op het moment van versturen van de nieuwsbrief gaan de volgende acties aan kop: de sokkenactie van Maastricht Universiride, de ‘warm hart voor HomeRide tour’ van Wielerteam Iris en de verkoop van Happynez stones door Team Jude.

Het is een nek-aan-nekrace, dus elke stem telt! Breng daarom snel jouw stem uit voor de meest hartverwarmende actie via deze link. Wie weet start het team van jouw favoriete actie wel in de hartjestrui op 26 juni. Volgende week vrijdag 25 juni maken we om 18.00 uur de winnaar bekend.
Een laatste boost
We hebben het al vaker genoemd: de kracht van herhaling. Zeker in de laatste weken of zelfs dagen naar HomeRide begint het écht te leven. Vergeet deze energie niet om te zetten in een laatste boost voor je fondsenwerving! Stuur bijvoorbeeld nog één keer een open tikkie in alle groepsgesprekken op WhatsApp en deel ‘m op sociale media. Een open tikkie is een laagdrempelige manier om je netwerk om steun te vragen. Iedereen kan namelijk zelf bepalen welk bedrag ze overmaken: van een euro tot een paar tientje! Uit ervaring weten we dat teams hiermee op het laatste moment nog honderden euro’s op kunnen halen. Dus waar wacht je nog op?!

Nog geen tikkie? Download de app dan in de App Store of via Google Play en stel de app in. Via de ‘+’ maak je een tikkie aan en kies bij ontvangers voor ‘iedereen’. Bij het kiezen van een bedrag geef je aan dat de ontvangers zelf een bedrag mogen bepalen. Vervolgens geef je je tikkie een naam, bijvoorbeeld ‘Donatie HomeRide’, en kies je de manier waarop je de Tikkie wilt versturen. That’s it!
Teampakketten bezorgd
Gisteren, op donderdag 17 juni, zijn alle teampakketten bezorgd. En daar hebben jullie massaal (en enthousiast) op gereageerd! Bijvoorbeeld op de producten van PLUS Utrecht, waaronder ingrediënten om een heerlijke pasta maaltijd klaar te maken en pannenkoekenmix met stroop, zodat jullie ook tijdens de lunch op krachten kunnen komen. Ook is er gedacht aan iets te snacken voor tijdens de rustmomenten: een energiereep van Clifbar, SiS-gelletjes, Hydro Tabs van Duursport Sportvoeding en ontbijtkoek van Snelle Jelle. Bovendien moeten niet alleen jullie, maar ook jullie apparatuur vol energie op pad kunnen. Daarom bevat het pakket een krachtige Xtorm powerbank, waarmee je je apparaten het hele weekend kunt opladen! En als je in de nacht gaat fietsen, zorgt het hesje met verlichting van ISS ervoor dat je goed zichtbaar bent. Houd bovendien het hele weekend jullie voeten warm met de McDonald’s sokken!
We hopen jullie met deze informatie voldoende handvaten te bieden om jullie eigen HomeRide verder voor te bereiden. Samen met jullie gaan we er alles aan doen om een geweldige opbrengst voor de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen te realiseren. Dankzij jullie inzet en betrokkenheid kunnen families samen zijn in tijden dat zij elkaar hard nodig hebben. Want als je hele wereld op de kop staat door ziekte of zorg, is als familie bij elkaar zijn het belangrijkst.

Heb je toch nog vragen? Of kunnen jullie als team ergens hulp bij gebruiken? Schroom dan niet om contact op te nemen met de organisatie via info@homeride.nl.
Heeft u vragen?
Neem contact op, wij helpen u graag!
> Contactgegevens
McDonald's
© 2019 | Ronald McDonald Kinderfonds
Afmelden