Het aftellen is nu echt begonnen  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 ‌ ‌ ‌bekijk online
Ronald McDonald Kinderfonds
Beste HomeRiders,
Nog zes weken en dan klinkt het startschot voor HomeRide 2019. En wat gaan jullie voorbereidingen goed! We zien geweldige fondsenwervende acties voorbijkomen en de donatietellers van HomeRide & HomeRun staan intussen samen op meer dan € 650.000. Ook trainen jullie op volle toeren. Maar onthoud: bij een goede voorbereiding hoort óók voldoende rust zodat je in het weekend zelf optimaal kan presteren én bovenal enorm kan gaan genieten.
Speciale truien
Iedereen start op zaterdag 22 juni om 13.00 uur in het blauw, wit, gele HomeRide shirt, maar gaat jouw team misschien wel van start in de gele, groene of hartjestrui? Voor het team dat het meeste geld ophaalt, de meeste acties heeft met een minimale opbrengst van € 50 per actie of de meest hartverwarmende actie organiseert, zijn er heel bijzondere HomeRide truien. De strijd hiervoor is inmiddels losgebarsten! Lees hier alle spelregels m.b.t. de speciale truien.

Groene en gele trui
De actuele tussenstand van de strijd om de gele en groene trui vind je op de website. Voor de gele trui staan op dit moment teams Haagse Henny’s, Kruikenbikers 2019 en 4Limburg on Wheels bovenaan in het klassement. Teams 4Limburg on Wheels, Friends4Twins en TGV HomeRide Team gaan aan kop voor de groene trui. Maar niets is zeker en alles is nog mogelijk. Tuig dus (samen met jouw team) nog verschillende fondsenwervende acties op en misschien staan jullie op 22 juni wel in de gele of groene trui op het Lange Voorhout. Behoefte aan inspiratie en leuke acties van teams die jullie voor gingen? Mail ons dan op info@homeride.nl.

Hartjestrui
De winnaar van de hartjestrui wordt bepaald door een kinderjury. Wil jij meedingen naar de hartjestrui? Meld jouw hartverwarmende actie dan voor maandag 10 juni aan via info@homeride.nl. Op donderdag 13 juni zal de organisatie van HomeRide een selectie maken van maximaal tien acties die kans maken op de hartjestrui. Op deze tien acties kan daarna gestemd worden via Facebook. Stemmen en ervoor zorgen dat jouw favoriete actie in de top drie eindigt, kan van vrijdag 14 juni 12.00 uur tot dinsdag 18 juni 12.00 uur. De drie acties met de meeste stemmen blijven over en zijn de finalisten waaruit de kinderjury de winnaar kiest.
Gezocht: fotografen
We zoeken nog fotografen die in het HomeRide weekend vrijwillig de prestatie, sfeer, emoties, aanmoedigingen en het teamgevoel willen vastleggen bij de start, op de checkpoints en bij de finish. Kennen jullie fotografen die het leuk vinden om dit te doen? Laat ze dan een e-mail sturen naar e.vanprooijen@kinderfonds.nl. Alvast heel erg bedankt voor het meedenken!
Geef je dieetwensen door
Heb jij dieetwensen voor het HomeRide weekend? Geef ze dan zo snel mogelijk aan ons door. Dit kun je doen door in te loggen op je profiel, te kiezen voor ‘bewerken’ en je gegevens onder het kopje ‘maaltijd’ aan te passen. Wij doen ons uiterste best om met ieders wensen rekening te houden.
Vlaggen inleveren na de finish
Hebben jullie een HomeRide vlag te leen van de organisatie? Dan zouden wij deze na HomeRide heel graag weer terugkrijgen zodat we deze volgend jaar weer kunnen gebruiken! Jullie kunnen de vlaggen op zaterdag 22 of zondag 23 juni bij de informatiebalie op het Lange Voorhout inleveren. Alvast bedankt!
Fietsen omdat je het een ander ook gunt
“Ik hoop dat ze het nooit hoeven mee te maken maar als het moet, gun ik wat wij hebben ervaren tijdens ons verblijf andere ouders ook”, vertelt Jasper. Samen met zijn vrouw verbleef hij een aantal maanden in Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam. “Dicht bij onze veel te vroeg geboren tweeling Gijs en Teun, die vochten voor hun leven.” Met de jongens gaat het inmiddels uitstekend en Jasper staat nu met zijn team TGV HomeRide voor de tweede keer aan de start om zoveel mogelijk geld op te halen om andere ouders te kunnen helpen.
Lees verder
Heeft u vragen?
Neem contact op, wij helpen u graag!
> Contactgegevens
McDonald's
© 2018 | Ronald McDonald Kinderfonds
Afmelden