2 voetbalstadions openen de deuren  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 ‌ ‌ ‌bekijk online
Ronald McDonald Kinderfonds
Beste HomeRiders,
Nadat de zon zich een paar weken geleden al even liet zien, moesten we het de afgelopen tijd doen met herfstig winterweer. De voorspellingen zien er voor de komende tijd gelukkig veel beter uit. Hopelijk geen nat pak meer tijdens jullie buitentrainingen!
Alle checkpoints zijn bekend
De meeste van jullie weten al dat de start- en finishlijn op het mooie Lange Voorhout in Den Haag ligt. Maar waar zijn de tussenliggende stops op die 500 km lange route? Dat willen we vandaag heel graag aan jullie bekendmaken!

Voetbalstadions openen hun deuren
De eerste stop op de route is de thuisbasis van voetbalclub Willem II: het Koning Willem II Stadion in Tilburg. Na 116 km staat hier een pastamaaltijd voor jullie klaar. Daarna vervolgt de tocht zich naar het volgende checkpoint. In Nijmegen zijn we, net als de afgelopen jaren, welkom in de Goffert, het stadion van N.E.C. Er staat dan al bijna 200 km op de teller.

De nacht in
Stappen jullie naar binnen bij Omnisport in Apeldoorn? Op dit derde checkpoint hebben jullie de meeste kilometers van het weekend erop zitten. Hier kunnen jullie weer wat eten, drinken en uitrusten voordat jullie het eerste deel van de nacht in gaan. De volgende stop is in Utrecht bij Sport en Businesscampus De Vechtsebanen: de enige kunstijsbaan in de provincie Utrecht. Extra leuk: dit is ook een checkpoint voor de HomeRunners!

De finish in zicht
Op zondagochtend staat het ontbijt voor jullie klaar bij checkpoint PwC/ISS in Amsterdam. Dit is, na 417 km, het laatste checkpoint op de route. Daarna wacht alleen nog de laatste etappe naar de finish in Den Haag, waar jullie warm worden onthaald door jullie fans.
Gezocht: vrijwilligers
Net als de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen kan ook HomeRide niet zonder vrijwilligers. Deze onmisbare krachten zijn hard nodig om het weekend succesvol te laten verlopen. Per checkpoint zijn we op zoek naar sterke sjouwers die helpen met de op- en afbouw, registratiekanjers, route uitpijlers, cateringhelden, vriendelijke gastvrouwen en -heren, fotografen, masseurs en gezellige sfeermakers. Ken jij iemand die als vrijwilliger aan de slag zou willen gaan? Stuur hem of haar deze nieuwsbrief dan door. Geïnteresseerden kunnen zich hier eenvoudig aanmelden.
Zijn jouw teamgenoten al ingeschreven?
Zorg dat ze zich uiterlijk zondag 7 april inschrijven op homeride.nl, want dan ontvangen ze gegarandeerd een HomeRide shirt in de gewenste maat én maken jullie samen kans op zelfontworpen teamshirts, aangeboden door hoofdsponsor McDonald’s. Lees alles over deze toffe actie.
Sta goed voorbereid aan de start
Om jullie klaar te stomen voor HomeRide hebben Robic en De Beweegspecialist trainingsschema’s voor jullie gemaakt. Met schema #1 train je om twee etappes te kunnen fietsen. Ook is er schema #2 om je voor te bereiden op het fietsen van drie tot vier etappes. Succes met trainen!
Fietsen voor Britt
Toen Britt een trap van een paard kreeg, veranderde haar leven en dat van haar moeder Mariska voorgoed. Britt lag drie maanden in coma en hield er een zwaar hersentrauma aan over. Tijdens haar revalidatie verbleef het gezin in het Ronald McDonald Huis in Arnhem. Nu doet Team Britt voor de tweede keer mee aan HomeRide. “Toen we de vorige keer meededen, vonden we het zo geweldig. Dat je aan de start staat en het begint: kippenvel. Je doet het ook echt samen, dat verbindt je als team.”
Lees het hele verhaal van Mariska en Britt
PS: Wist je dat… de PreRide op zaterdag 30 maart a.s. plaatsvindt in en rond Hilton Royal Parc Soestduinen? Dé mogelijkheid om nog meer informatie te vergaren over het event, al je vragen te stellen, kleding te passen en ’s middags deel te nemen aan een fietsclinic. Als je erbij wilt zijn, meld je dan online even aan en vergeet je fiets niet mee te nemen!
Heeft u vragen?
Neem contact op, wij helpen u graag!
> Contactgegevens
McDonald's
© 2018 | Ronald McDonald Kinderfonds
Afmelden