Veelgestelde vragen tijdens de informatieavond  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 ‌ ‌ ‌bekijk online
Ronald McDonald Kinderfonds
Beste HomeRider,
Inmiddels is het alweer bijna december. De tijd vliegt! Wisten jullie dat de donatietellers van HomeRide, HomeRun en HomeWalk samen al op ruim € 29.000 euro staan? Bij elkaar geworven door in totaal 31 teams. Wat een super begin! 

In deze nieuwsbrief geven we je een aantal fondsenwerving tips om ook jouw donatieteller een boost te geven en blikken we terug op de eerste online informatiebijeenkomst.
De [t]Huiswijnen zijn terug
Ja ja, dat lees je goed: onze [t]Huiswijnen zijn er weer! En ze hebben een flitsend nieuw jasje gekregen. Zo vlak voor de feestdagen geef jij jouw fondsenwerving een flinke boost met deze vier heerlijke wijnen. Verkoop ze aan vrienden, familie, kennissen, buren of collega's en zorg voor een echte win-winsituatie: zij een bijzondere wijn of leuk kerstcadeau voor een ander, en jij haalt een mooi bedrag op voor je team.

Wil je de [t]Huiswijn direct bestellen? Dat kan! Gebruik daarvoor het bestelformulier op de downloadpagina. Daar vind je ook meer foto's van de wijnen die je onder meer kunt gebruiken bij de verkoop. Bestel ze op tijd en je hebt ze vóór de feestdagen in huis!🎄
Terugblikken: eerste online informatiebijeenkomst
Op dinsdagavond 23 november vond de eerste online informatiebijeenkomst plaats, speciaal voor nieuwe teams, waarin we alles vertelden over de events. De belangrijkste vragen van de avond hebben we op een rijtje gezet:
  • Wanneer wordt de route bekendgemaakt? We kunnen jullie alvast vertellen dat we in 2022 starten in Rotterdam! De exacte locatie is nog niet bekend. Ook zijn we druk bezig om de laatste checkpoints vast te leggen. We hopen de complete route in december bekend te maken. Houd onze socials en de nieuwsbrief in de gaten.
  • Kunnen we achteraf een actie toevoegen aan onze teampagina? Heb je al donaties opgehaald, maar wil je deze graag onderbrengen in één actie op de website? Dat kan! Stuur een mailtje naar info@homeride.nl en wij helpen je graag.
  • Kunnen we hulp krijgen bij het opzetten van een Instagram- of Facebookaccount? Het is zeker verstandig om nu alvast te beginnen op social media, om zo aandacht te vragen voor je team. Houd jullie achterban op de hoogte van waar jullie als team mee bezig zijn. Hulp nodig bij het opzetten van een account? Wij helpen je via info@homeride.nl.
  • Is het mogelijk om een plekje te krijgen op het teamshirt met ons bedrijf? Elk jaar hebben we een aantal plekjes op het HomeRide-shirt beschikbaar voor de logo's van gulle gevers. Voor welk bedrag je in 2022 een plek op het officiële teamshirt kunt krijgen, maken we binnenkort bekend.
Wil je ook aanwezig zijn bij één van onze informatiebijeenkomsten? In december en januari organiseren we opnieuw informatieavonden. Meer info volgt binnenkort.
Download de speciale HomeRide e-mailhandtekening
Aan je netwerk laten weten dat jij meedoet aan HomeRide? Download dan de HomeRide e-mailhandtekening! Voeg de speciale handtekening toe aan de e-mails die jij verstuurt, en zorg dat de banner aanklikbaar is en doorverwijst naar jouw persoonlijke donatiepagina. Op die manier zien nog meer mensen welke uitdaging jij op 25 en 26 juni 2022 aangaat en sleep je misschien nog wel mooie donaties binnen. 

De HomeRide e-mailhandtekening is ook te vinden op de downloadpagina op de website.
Heeft u vragen?
Neem contact op, wij helpen u graag!
> Contactgegevens
McDonald's
© 2019 | Ronald McDonald Kinderfonds
Afmelden