Schrijf je teamleden uiterlijk 7 april in  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 ‌ ‌ ‌bekijk online
Ronald McDonald Kinderfonds
Beste HomeRunners,
Hebben jouw teamgenoten zich al ingeschreven op home-run.nl? Moedig ze aan om dit uiterlijk zondag 7 april a.s. te doen, want dan maken ook zij kans op een gepersonaliseerd teamshirt, aangeboden door hoofdsponsor McDonald’s.

Het winnende team wint shirts voor alle teamgenoten die uiterlijk zondag 7 april a.s. staan ingeschreven op home-run.nl. Teamleden die op dat moment niet staan ingeschreven, ontvangen het shirt niet. Hebben bijvoorbeeld vier hardlopers en drie begeleiders zich op tijd ingeschreven? En komt jullie team als winnaar uit de bus? Dan winnen jullie vier shirts voor de hardlopers en drie shirts voor de begeleiders. Zorg dus dat al jouw teamgenoten op tijd staan ingeschreven en win samen deze geweldige prijs! Lees hier alle actievoorwaarden.
Stuur deze nieuwsbrief door aan jouw teamleden die nog niet staan ingeschreven en zorg dat iedereen dat uiterlijk zondag 7 april 2019 heeft gedaan. Wie weet winnen jullie dan wel deze gepersonaliseerde teamshirts!
Zeker zijn van gepersonaliseerde teamkleding? Dat kan! JC Sportswear kan voor alle teams gepersonaliseerde kleding ontwerpen en leveren. Op de website lees je hier meer over. Alle teams die dit laten doen, krijgen een paar sokken cadeau bij elk tenue dat wordt besteld. Ook doe je automatisch mee aan een verloting onder alle HomeRun & HomeRide teams die een teamtenue bij hen laten maken. De winnaar hiervan wint een donatie van JC Sportswear van € 400 aan het team.

Elk team kan maximaal 1 prijs van de twee lopende acties winnen (gepersonaliseerde teamshirts aangeboden door McDonald’s óf een donatie van JC Sportswear van € 400).
Heeft u vragen?
Neem contact op, wij helpen u graag!
> Contactgegevens
McDonalds
© 2018 | Ronald McDonald Kinderfonds
Afmelden