Handige documenten toegevoegd op website  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 ‌ ‌ ‌bekijk online
Ronald McDonald Kinderfonds
Beste HomeRider,
Zaterdag 7 mei konden we elkaar eindelijk weer fysiek ontmoeten in aanloop naar het laatste weekend van juni. En wat was het een geslaagde dag in Utrecht! Naast dat er informatie en tips met elkaar werden gedeeld, stapten een aantal deelnemers ook op de fiets voor een informatieve clinic. 

Kon je niet aanwezig zijn of wil je alle informatie nog een keer teruglezen? De belangrijkste informatie zetten we in deze nieuwsbrief voor je op een rijtje. Want over vijf weken is het zo ver: de start van HomeRide. Tijd om je optimaal voor te bereiden op de laatste loodjes.
Goed om te weten
Op de downloadpagina zijn weer verschillende nieuwe, handige documenten te downloaden. Let op: de downloadpagina is alleen te vinden als je bent ingelogd op homeride.nl!
Het routeboek laat nog even op zich wachten, dus onze excuses hiervoor. Wil je de route alvast bekijken in wat meer detail? Dat kan online via Komoot of via MyMaps (Google). Ideaal als je alvast een deel van de route wilt verkennen. De definitieve route wordt in de week voorafgaand aan HomeRide vastgesteld.
Checkpoint in Arnhem is bekend!
Het laatste HomeRide-checkpoint - de tweede op de route - is bekend, namelijk de Koepelgevangenis in Arnhem! Deze voormalige gevangenis met een rijke geschiedenis vormt een bijzonder checkpoint, waar jullie op zaterdag 25 juni na ongeveer 150 kilometer fietsen aankomen. Hier kunnen jullie op krachten komen met een warme maaltijd, voordat jullie de nacht trotseren.
Hartjestrui
Meedingen voor de felbegeerde hartjestrui? Vergeet niet om jullie acties te registreren op homeride.nl. Uit alle acties op de website kiezen wij de tien meest hartverwarmende of bijzondere uit. En heb jij een bijzondere of liefdevolle actie waar wij zeker naar moeten kijken? Laat het ons weten! Het is mogelijk om een actie aan te maken en donatie die reeds zijn gedaan, hieraan te koppelen. Stuur hiervoor een mailtje naar info@homeride.nl.
Informatiebijeenkomst 7 juni
Op dinsdagavond 7 juni organiseren we de laatste online informatiebijeenkomst van 20.00-21.00 uur. Wil jij erbij zijn? Je hoeft je dit keer niet aan te melden. Je kunt op dinsdagavond 7 juni deelnemen aan de bijeenkomst via deze link. Voorafgaand aan de bijeenkomst ontvangen alle teamcaptains ook nog een mail met de link naar de bijeenkomst. 

Zien we je daar?
Ontmoet het team: Abbott Laboratories Zwolle
Heeft u vragen?
Neem contact op, wij helpen u graag!
> Contactgegevens
McDonald's
© 2019 | Ronald McDonald Kinderfonds
Afmelden