Met korting naar verschillende uitstapjes
Bekijk de online versie
 
Ronald McDonald Kinderfonds
 
Het kan: heerlijk erop uit, net als iedereen
Het kan: heerlijk erop uit, net als iedereen
Dat vakantiegevoel vasthouden… regel het nu. Kom in de herfstvakantie of met Kerst naar een van onze prachtige vakantiehuizen, met aangepaste appartementen en vol speelplezier en comfort. Dankzij sponsoren en vrijwilligers is de prijs zeer aangenaam. Voor € 50 per nacht slaap je met het hele gezin in een 4-6-persoonsappartement en buiten de vakanties zelfs voor maar € 35. Bovendien worden jullie vakantiemomenten nog leuker door alle speciale aanbiedingen voor onze gasten. Boek nu en verzeker je van onvergetelijke vakantiemomenten.
› Kijk ook naar de speciale weekendarrangementen: Halloweenweekend, Sinterklaasspecial, een Paardrijweekend en het Pandaberenarrangement.
 
Boswandelingen, ballenbak en Openluchtmuseum
Kom naar Huis Arnhem, waar onze vrijwilligers jullie met open armen ontvangen. Het Huis ligt aan de rand van de prachtige Veluwe en heeft het bos in de achtertuin. Bovendien kunnen jullie als gast met korting naar het Openluchtmuseum.
 
Boswandelingen, ballenbak en Openluchtmuseum
 
Een middagje binnen? Dat is natuurlijk ook heerlijk. Hier heeft elk appartement een eigen kleine patio. Kinderen met en zonder beperking vermaken zich prima in de geweldige speelruimten met ballenbak, spelcomputer, tafelvoetbal, tafeltennis, poppenhuizen en biljart. Toch liever eropuit? Naast het Openluchtmuseum zijn ook Het Nationale Park De Hoge Veluwe, Ouwehands Dierenpark en Burgers' Zoo in de buurt.
› Ja, ik kom naar Arnhem.
Aangepaste speeltuin en gratis naar GaiaZOO
Sprookjesachtig, dat is de Limburgse Kindervallei gebouwd door kunstenaar Hundertwasser. Door het glooiende landschap waan je je in het buitenland. We spreken uit ervaring: bij ons komt iedereen tot zichzelf. Leuk extraatje: gasten van de Kindervallei krijgen met een speciale pas gratis toegang tot GaiaZOO.
 
Aangepaste speeltuin en gratis naar GaiaZOO
 
De volledig aangepaste speeltuin is voor kinderen met én zonder beperking een heerlijke plek waar spelen en vies worden mag! Liever piraat? Dan is de rolstoeltoegankelijke boomhut een droom die uitkomt. Geniet ook van de omgeving en maak mooie uitstapjes naar de mergelgrotten, het Drielandenpunt of de Miljoenenlijn en geniet natuuriljk van de beroemde Limburgse vlaai.
› Ja, ik reserveer nu de Kindervallei.
Vip in de bios, paardrijden en gewoon “chillen”
Met zijn allen naar de film, net als iedereen? Gasten van de Hoeve in Beetsterzwaag kunnen genieten van een speciaal vip-arrangement bij de De Bios Drachten. Jullie kunnen op verzoek zelfs buiten de reguliere openingstijden een filmpje pakken
 
Vip in de bios, paardrijden en gewoon “chillen”
 
Zelfs aangeven welke film je wilt zien, behoort tot de mogelijkheden. Dit alles onder het motto: “U vraagt, wij draaien”. En daarvoor betaal je niks extra. Maar ook voor andere plannen kan je uitstekend in de Hoeve terecht. Bij de naastgelegen Manege Onder de Linde kun je aangepast paardrijden. Zwemmen kan bij zwemcentrum De Welle in Drachten, dat ook toegankelijk is voor mindervaliden. Een dagje binnen? Met ruime appartementen, een gezellige huiskamer, snoezelruimte, inpandige glijbaan en een honk voor tieners biedt dit vakantiehuis iedereen een fijne tijd.
› Ja, ik kom naar de Hoeve.
 
Heeft u vragen?
Neem contact op. Wij helpen u graag!
Contactgegevens
Volg ons
Het Ronald McDonald Kinderfonds op Facebook   Het Ronald McDonald Kinderfonds op Twitter   Het Ronald McDonald Kinderfonds op Linkedin   Het Ronald McDonald Kinderfonds op Youtube   Het Ronald McDonald Kinderfonds op Instagram   De Ronald McDonald Kinderfonds RSS Feed    
 
© Ronald McDonald Kinderfonds       
Afmelden voor de nieuwsbrief
 
 
Het Ronald McDonald Kinderfonds is in het bezit van het CBF-Keur   Het Ronald McDonald Kinderfonds is aangewezen als een Algemeen Nut Beogende Instelling   Het Ronald McDonald Kinderfonds voldoet met haar vrijwilligersbeleid aan door NOV gestelde kwaliteitscriteria