Nog 100 dagen te gaan  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 ‌ ‌ ‌bekijk online
Ronald McDonald Kinderfonds
Beste HomeRider,
Het aftellen is nu echt begonnen: over precies 100 dagen staan we aan de start van HomeRide 2022 in Rotterdam. Waar we in Rotterdam van start gaan op 25 juni lees je verderop in deze nieuwsbrief. Daarnaast nemen we ook alle checkpoints met je door, zetten we een paar belangrijke data voor je op een rijtje en krijg je de mogelijkheid om gepersonaliseerde teamkleding te bestellen. Kortom: een nieuwsbrief vol informatie die je niet wilt missen!
Dít is de start- en finishlocatie in Rotterdam
Op 25 en 26 juni maken we er weer een mooi feest van met z'n allen. We starten dit jaar op een prachtige locatie in Rotterdam, namelijk bij het SS Rotterdam!🚢

Dit voormalige vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn en cruiseschip heeft vele wereldzeeën bevaren, en vormt op 25 en 26 juni de start en finishlocatie van HomeRide, HomeRun en HomeWalk. Het is dé plek voor een zinderend vertrek en een warm onthaal.❤️ Bekijk onderstaande video waarin Natasja Jongenotter, manager van Huis Sophia Rotterdam, je alvast meeneemt naar deze bijzondere locatie. 

Alle checkpoints op een rijtje
Nadat jullie feestelijk zijn uitgezwaaid bij de SS Rotterdam komen jullie na ruim 80 kilometer aan bij Sports & Businesscampus De Vechtsebanen in Utrecht. Een unieke combi van sport, plezier en activiteiten, gecombineerd met de gastvrijheid en mooie ruimtes van de businesscampus maakt dit een ideale tussenstop. 

Vervolgens gaan jullie op weg naar Arnhem. Momenteel zijn we druk bezig hier een geschikt checkpoint voor jullie te vinden, waar jullie even op adem kunnen komen. Dit checkpoint maken we later bekend.

De derde etappe brengt jullie richting het noorden, namelijk naar het Deltion college in Zwolle. Met 'leer zonder grenzen' een passende stop voor alle HomeRiders, die zelf natuurlijk ook grenzen verleggen op 25 en 26 juni. 

De vijfde etappe brengt jullie van Zwolle naar Almere, waar jullie kunnen uitrusten en eten en drinken bij Topsportcentrum Almere. Dit is dé plek waar je topsport kunt zien, beleven en waar je sport op alle niveau's kunt beoefenen. Jullie zijn hier van harte welkom. 

De laatste tussenstop bevindt zich in Hoofddorp, bij Sportcomplex Koning Willem Alexander: een multifunctioneel sportcomplex met sporthallen, zwembaden en horeca. Hier kunnen jullie je opmaken voor de laatste loodjes richting de finish in Rotterdam!🏁
Belangrijke data
Zet ze alvast in je agenda!
  • Vrijdag 1 april: zorg dat alle sporters staan ingeschreven. Als je je inschrijft vóór 1 april garanderen wij dat jij een HomeRide-shirt ontvangt in de door jou opgegeven shirtmaat
  • Maandag 2 mei: wisselschema's komen online op de downloadpagina
  • Dinsdag 17 mei: routeboek komt online op de downloadpagina
  • Maandag 23 mei: alle teamcaptains ontvangen een vragenlijst
  • Donderdag 16 en vrijdag 17 juni: teampakketten worden bezorgd bij de teamcaptains.

7
mei
Meld je aan voor de PreRide
Op zaterdag 7 mei vindt de PreRide plaats in en rondom Sports & Businesscampus De Vechtsebanen in Utrecht. Ben jij erbij? Meld je vóór 7 mei aan!
Aanmelden
Bestel gepersonaliseerde teamkleding
Voor HomeRide 2022 wordt de kleding geleverd door TACTIC, voorheen Just Cycle. Hierdoor starten alle deelnemers op 25 juni in hetzelfde shirt van hoogwaardige kwaliteit, die jullie ontvangen in het teampakket. Wil jij je met jouw team onderscheiden van de rest van het peloton? Doe dit dan eventueel met jullie eigen teamtenue!

TACTIC kan voor alle teams eigen teamkleding ontwerpen en leveren. Een gepersonaliseerd fietsshirt is al leverbaar vanaf 49,95 euro incl btw, bij minimale afname van 10 stuks.

Wil jij met jouw team aan de start staan in jullie eigen teamkleding? Bestel je teamkleding dan uiterlijk maandag 2 mei door contact op te nemen Nick Toonen via onderstaande button.
Teamkleding bestellen
Heeft u vragen?
Neem contact op, wij helpen u graag!
> Contactgegevens
McDonald's
© 2019 | Ronald McDonald Kinderfonds
Afmelden