Heb jij de app al gedownload?  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 ‌ ‌ ‌bekijk online
Ronald McDonald Kinderfonds
Beste HomeRunners,
Het komt nu echt dichtbij. Nog ruim een week en dan is het echt zover: het startschot voor HomeRun. De bikkeltocht voor de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen waar jullie het allemaal voor doen. En wat is er hard getraind! Maar dat niet alleen. De donatieteller staat samen met die van HomeRide al op meer dan 1 miljoen euro en loopt nog steeds op: daarmee laten we heel veel gezinnen met een ziek of zorgintensief kind dicht bij elkaar zijn. Wat zijn jullie fantastisch bezig!
Wie loopt er volgende week in de hartjestrui?
De genomineerde acties voor de hartjestrui zijn bekend. Maar welk team staat aan de start in deze felbegeerde trui? Dat bepalen jullie! Stem nu op jouw favoriet. De stembus sluit dinsdag 18 juni 2019 om 12.00 uur. De drie acties met de meeste stemmen worden voorgelegd aan de kinderjury; zij zullen de winnaar kiezen.

De strijd gaat door
Volgende week vrijdag 21 juni maken we om exact 18.00 uur de balans op voor de gele en groene trui. De teams die op dat moment bovenaan de ranglijsten staan, mogen van start in de gekleurde truien. Op dit moment ligt team De vrienden van Nika aan kop voor de gele trui, gevolgd door Team 302 Samen Sterk en team Wehkamp. Voor de groene trui staat team Team 302 Samen Sterk bovenaan, met team Lekker Lekker Lôpe op de tweede en Mette en Puck's Running Team op de derde plaats.
Heb jij de HomeRun app al gedownload?
Hierin staat alle info over de route, de check- en cheerpoints en je vind er belangrijke telefoonnummers. Laat ook vrienden en familie de app downloaden, want zij kunnen je volgen via LiveTracking. Zo zien ze waar jouw team zich ongeveer bevindt en weten ze hoe laat jij langskomt bij de plek waar ze jou komen aanmoedigen. Je downloadt de app in de App Store en Play Store.
Medische verklaring
Iedere hardloper is verplicht een medische verklaring in te vullen. Geprinte exemplaren van deze verklaringen zitten in het startpakket en zijn ook te downloaden via de website. Vul de medische verklaring in en laat de teamcaptain op 22 juni alle geprinte exemplaren van het hele team inleveren op het Lange Voorhout bij de registratiebalie.
Vlaggen inleveren
Hebben jullie een HomeRun vlag te leen van de organisatie? Dan zouden wij deze na HomeRun heel graag weer terugkrijgen zodat we deze volgend jaar weer kunnen gebruiken! Jullie kunnen de vlaggen op zaterdag 22 of zondag 23 juni bij de informatiebalie op het Lange Voorhout inleveren. Alvast bedankt!
‘HomeRun geeft zoveel energie’
Kees doet, met team de HoeveRunners, volgende week voor de tweede keer mee aan HomeRun: "Om na alle inspanning als team de finish te halen en samen op het podium te staan… Dat is wel echt een kippenvel momentje. Je helpt er zoveel gezinnen mee die dicht bij hun zoon of dochter kunnen zijn op het moment dat hij of zij ziek is. Wij hebben het zelf ervaren, dus we weten hoe bijzonder het is. Daarnaast vind ik het belangrijk om iets terug te doen voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Daar word ik enthousiast van en het geeft me energie."
Lees verder
‘Iedereen is van waarde binnen het team’
Een mooie boodschap voor jullie van ex-profwielrenner Gert Jakobs: “We doen het samen, want niemand kan het alleen. Iedereen maar dan ook iedereen is van waarde binnen het team. Samen maken jullie van het weekend een groot succes!” Hij geeft jullie ook nog wat laatste tips over training en voeding.
Heeft u vragen?
Neem contact op, wij helpen u graag!
> Contactgegevens
McDonald's
© 2018 | Ronald McDonald Kinderfonds
Afmelden