🙌 Het aftellen kan beginnen  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 ‌ ‌ ‌bekijk online
Ronald McDonald Kinderfonds
Beste HomeRider,
De medailles zijn besteld en het ontwerp voor het HomeRide-shirt ligt klaar. Het aftellen kan beginnen: over 100 dagen klinkt het startschot voor de 10de editie van HomeRide. Nog 100 dagen om je voor te bereiden op die 500 kilometer die jij samen met je teamgenoten gaat afleggen. Staan jouw trainingen voor de komende tijd al ingepland? Het belooft volgende week in ieder geval beter weer te worden. Een mooi moment om trainingskilometers te maken. Deel jij een foto van jouw trainingsrondje met #kfhomeride of via info@homeride.nl?
Belangrijke data

Donderdag 18 maart

Doe je voor het eerst mee aan HomeRide en heb je vanavond om 20.00 uur nog niks op de planning? Meld je dan nu aan voor de online informatieavond voor nieuwe teams. We vertellen je alles over de samenstelling van een team, over logistiek, hoe je fondsenwerving kan aanpakken en wat je kan verwachten tijdens het weekend zelf. Natuurlijk is er ook ruimte voor het stellen van vragen.

Woensdag 31 maart

  • Voor sponsors die een donatie doen van minimaal € 5.000 is er een logopositie beschikbaar op het algemene HomeRide-shirt waar alle fietsers op zaterdag 26 juni in van start zullen gaan. Heb jij een sponsor die dit bedrag heeft gedoneerd? Mail dan uiterlijk 31 maart het logo van dit bedrijf naar info@homeride.nl zodat het een mooi plekje krijgt op het landelijke shirt.
  • Iedere wielrenner heeft bij het inschrijven zijn of haar shirtmaat aan ons doorgegeven. Wil je deze nog veranderen? Dat kan door uiterlijk 31 maart in te loggen op je profiel en daar jouw maat te wijzigen. Hier vind je de maattabel voor het HomeRide-shirt.
Speciale truien
Wist je dat je als team kans maakt om HomeRide te starten in een van de speciale truien? De gele trui gaat naar het team dat het meeste geld heeft opgehaald. Het team dat de meeste fondsenwervende acties heeft geregistreerd waar minimaal € 50 aan donaties op is binnengekomen, krijgt als beloning de groene trui. De winnaars van de gele en groene trui worden vastgesteld op vrijdag 25 juni om 18.00 uur. De teams die dan bovenaan de klassementen staan, winnen deze felbegeerde truien. Een kinderjury beloont de meest hartverwarmende actie met de unieke hartjestrui. Binnenkort laten we weten hoe je kans maakt op deze hartjestrui én maken we de eerste tussenstand bekend voor de gele en groene trui.
Handige documenten
Heb jij al eens een kijkje genomen bij de handige documenten op homeride.nl? Daar vind je onder andere:
Rennen voor je tweede thuis
Met 150 nachten in Ronald McDonald Huis Utrecht kun je Bastiaan en Hilde rustig oudgedienden noemen. Al zijn hele leven zijn Melle en zijn ouders met grote regelmaat te vinden in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Melle is meervoudig gehandicapt en wordt regelmatig opgenomen als het niet goed met hem gaat. “Een simpele verkoudheid kan al twee weken ziekenhuis betekenen”, vertelt Bastiaan. “Als Melle weer vrolijk is en lacht, mag hij weer mee naar huis. Ondertussen slapen wij vlakbij in het Huis. Wij gunnen iedereen de steun en warmte van zo’n tweede thuis. Daarom doen we met Team Melle mee aan HomeRun.”
Lees verder
Mede dankzij jou en jouw teamgenoten hebben zieke en zorgintensieve kinderen hun familie altijd dichtbij in de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen. Daarom nu al heel erg bedankt voor de tot nu toe opgehaalde donaties én voor de donaties die daar de komende maanden nog bij komen. 💙
Heeft u vragen?
Neem contact op, wij helpen u graag!
> Contactgegevens
McDonald's
© 2019 | Ronald McDonald Kinderfonds
Afmelden