Boek nu een weekend of (mid)week weg: dé manier om alvast wat op te warmen
Bekijk de online versie
 
Ronald McDonald Kinderfonds
 
Ronald McDonald Vakantiehuizen zijn onderdeel van het Ronald McDonald Kinderfonds
 
 
Lentekriebels en zin in zomerzon? Boek nu!
Lentekriebels en zin in zomerzon? Boek nu!
Koning winter doet nog een poging, maar de dagen worden al langer en de lentekriebels beginnen te komen. Of denk je stiekem zelfs al aan de zomervakantie? Zowel in Huis Arnhem, de Kindervallei als de Hoeve zijn nog enkele appartementen vrij in de voorjaars-, mei- en zomervakantie. Maak jullie vakantieplannen concreet: boek een week, midweek of weekend weg in een van de vakantiehuizen van het Ronald McDonald Kinderfonds. Waar gaan jullie met het gezin even bijtanken?
 
Slapen in een kunstwerk
Lekker niksen, terwijl de kinderen spelen in de enige echte rolstoeltoegankelijke boomhut van het land of sjezen op de rolstoelsjeesbaan?
 
Slapen in een kunstwerk
 
Bij de Kindervallei in het glooiende Valkenburgse landschap zijn jullie er echt even helemaal tussenuit. Jullie overnachten er in de magische en kleurrijke Regenboogspiraal van Friedensreich Hundertwasser. Een dagje op stap? Dat is vanuit dit vakantiehuis zo geregeld: bezoek Gaia Zoo of ga de grens over en geniet van heerlijke Luikse wafels. Uitrusten en bijkomen kan uiteraard in de snoezelruimte. Geniet van de Limburgse gastvrijheid!
› Reserveer nu
Lentekriebels in Arnhem
In en rondom Huis Arnhem kan het hele gezin zich prima vermaken. Een stap buiten de deur en je ziet, voelt en ruikt het frisse voorjaarsgroen.
 
Lentekriebels in Arnhem
 
In Huis Arnhem logeer je letterlijk tussen de boomtoppen. Op steenworp afstand bevinden zich Burgers' Zoo en Nationaal Park De Hoge Veluwe. Meer zin in cultuur of de stad? Arnhem heeft heel veel te bieden: leuke musea, gezellige restaurantjes en verrassende winkels. Een dag geen zin om de deur uit te gaan? Dan kan het hele gezin zich prima vermaken in de grote sport- en spelzaal (met o.a. een voetbaltafel, tafeltennistafel en Wii). De kinderspeelkamer is voor de kleintjes een waar speelparadijs.
› Reserveer vandaag nog
Twinkelogen in de Hoeve
Friesland, een heerlijke vakantiebestemming voor elk seizoen. De waterrijke omgeving is in de zomer natuurlijk heerlijk. Maar ook in de meivakantie is er genoeg te beleven.
 
Twinkelogen in de Hoeve
 
Koningsdag eens op een heel andere manier meemaken? Kom dan naar Beetsterzwaag, waar de dag gevierd wordt met een prachtig spektakel van versierde wagens. Of misschien genieten jullie wel van een ritje op een paard in de nabijgelegen manege met rustige paarden en aangepaste zadels. Gewoon even ‘thuis’ blijven in de Hoeve? Dat kan uiteraard ook! Binnen spelen de kinderen heerlijk met de inpandige glijbaan of tijdens een van de leuke activiteiten. Kortom: van een bezoek aan de Hoeve gaan jullie ogen twinkelen!
› Reserveer snel
 
PS: Wacht niet te lang met boeken, want vol = vol!
 
Heeft u vragen?
Neem contact op. Wij helpen u graag!
Contactgegevens
Volg ons
Het Ronald McDonald Kinderfonds op Facebook   Het Ronald McDonald Kinderfonds op Twitter   Het Ronald McDonald Kinderfonds op Linkedin   Het Ronald McDonald Kinderfonds op Youtube   Het Ronald McDonald Kinderfonds op Instagram   De Ronald McDonald Kinderfonds RSS Feed    
 
© Ronald McDonald Kinderfonds       
Afmelden voor de nieuwsbrief
 
 
Het Ronald McDonald Kinderfonds is in het bezit van het CBF-Keur   Het Ronald McDonald Kinderfonds is aangewezen als een Algemeen Nut Beogende Instelling   Het Ronald McDonald Kinderfonds voldoet met haar vrijwilligersbeleid aan door NOV gestelde kwaliteitscriteria