Locatie checkpoint Hilversum bekend!  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 ‌ ‌ ‌bekijk online
Ronald McDonald Kinderfonds
Beste HomeRunners,
Nog zes weken en dan klinkt het startschot voor HomeRun 2019. En wat gaan jullie voorbereidingen goed! We zien geweldige fondsenwervende acties voorbijkomen en de donatietellers van HomeRun & HomeRide staan intussen samen op meer dan € 650.000. Ook trainen jullie op volle toeren. Maar onthoud: bij een goede voorbereiding hoort óók voldoende rust zodat je in het weekend zelf optimaal kan presteren én bovenal enorm kan gaan genieten.
Locatie checkpoint Hilversum bekend
Hilversum kennen we natuurlijk allemaal als hét mediahart van ons land. Hoe leuk is het dan ook dat het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid het vierde checkpoint op onze route in de vorm van een hart is?! In dit iconische gebouw ligt meer dan 1.000.000 uur aan televisie- en radiofragmenten opgeslagen. Als je hier naar binnen loopt, dan ben je over de helft en kan het aftellen naar de finish voorzichtig aan beginnen.
Handig: kant-en-klaar wisselschema
Nu het laatste checkpoint bekend is, staat er op de website een superhandig Excelbestand klaar. Dit invulschema kan jullie helpen met het indelen van de route. Hierin kan je per etappe aangeven welke loper welk stuk van de etappe aflegt, wie daarbij de begeleider is, welke teamleden er in de volgauto meerijden, welke teamleden direct naar het volgende checkpoint doorrijden, etc. Bereid je dus goed voor, vul dit schema vooraf samen met je teamgenoten in en zorg dat je dit overzicht tijdens het weekend steeds bij de hand hebt.
Speciale truien
Iedereen start op zaterdag 22 juni om 13.00 uur in het blauw, wit, oranje HomeRun shirt, maar gaat jouw team misschien wel van start in de gele, groene of hartjestrui? Voor het team dat het meeste geld ophaalt, de meeste acties heeft met een minimale opbrengst van € 50 per actie of de meest hartverwarmende actie organiseert, zijn er heel bijzondere HomeRun truien. De strijd hiervoor is inmiddels losgebarsten! Lees hier alle spelregels m.b.t. de speciale truien.

Groene en gele trui
De actuele tussenstand in de strijd om de gele en groene trui vind je op de website. Voor de gele trui staan op dit moment teams De Vrienden Van Nika, Mette En Puck's Running Team en Team 302 Samen Sterk bovenaan in het klassement. Team 302 Samen Sterk, De Vrienden Van Nika en Lekker Lekker Lôpe gaan aan kop voor de groene trui. Maar niets is zeker en alles is nog mogelijk. Tuig dus (samen met jouw team) nog verschillende fondsenwervende acties op en misschien staan jullie op 22 juni wel in de gele of groene trui op het Lange Voorhout. Behoefte aan inspiratie en leuke acties van teams die jullie voor gingen? Mail ons dan op info@home-run.nl.

Hartjestrui
De winnaar van de hartjestrui wordt bepaald door een kinderjury. Wil jij meedingen naar de hartjestrui? Meld jouw hartverwarmende actie dan voor maandag 10 juni aan via info@home-run.nl. Op donderdag 13 juni zal de organisatie van HomeRun een selectie maken van maximaal tien acties die kans maken op de hartjestrui. Op deze tien acties kan daarna gestemd worden via Facebook. Stemmen en ervoor zorgen dat jouw favoriete actie in de top drie eindigt, kan van vrijdag 14 juni 12.00 uur tot dinsdag 18 juni 12.00 uur. De drie acties met de meeste stemmen blijven over en zijn de finalisten waaruit de kinderjury de winnaar kiest.
Gezocht: fotografen
We zoeken nog fotografen die in het HomeRun weekend vrijwillig de prestatie, sfeer, emoties, aanmoedigingen en het teamgevoel willen vastleggen bij de start, op de checkpoints en bij de finish. Kennen jullie fotografen die het leuk vinden om dit te doen? Laat ze dan een e-mail sturen naar e.vanprooijen@kinderfonds.nl. Alvast heel erg bedankt voor het meedenken!
Geef je dieetwensen door
Heb jij dieetwensen voor het HomeRun weekend? Geef ze dan zo snel mogelijk aan ons door. Dit kun je doen door in te loggen op je profiel, te kiezen voor ‘bewerken’ en je gegevens onder het kopje ‘maaltijd’ aan te passen. Wij doen ons uiterste best om met ieders wensen rekening te houden.
Vlaggen inleveren na de finish
Hebben jullie een HomeRun vlag te leen van de organisatie? Dan zouden wij deze na HomeRun heel graag weer terugkrijgen zodat we deze volgend jaar weer kunnen gebruiken! Jullie kunnen de vlaggen op zaterdag 22 of zondag 23 juni bij de informatiebalie op het Lange Voorhout inleveren. Alvast bedankt!
HomeRun in naam van Nika
In 2011 was Ellen zwanger van haar eerste kindje. Alles ging perfect tot bij de 20 wekenecho bleek dat het hartje aan de linker kant niet goed ontwikkeld was: een hypoplastisch linkerhart. De artsen in Groningen vertelden dat de kansen voor het kindje klein waren en adviseerden Ellen en haar man om de zwangerschap af te breken. Eén specialist in het ziekenhuis in Leiden durfde het wel aan. Op 30 november wordt Nika geboren. Een puntgaaf, prachtig meisje.

Direct na de geboorte van Nika verbleven Ellen en haar man in het Ronald McDonald Huis in Leiden, zo konden ze dicht bij Nika zijn. “Een week na haar geboorte werd onze kleine Nika geopereerd”, vertelt Ellen. “Aanvankelijk leek de operatie goed te zijn gegaan, maar al vrij snel erna moest ze een aantal maal worden gereanimeerd. Het hartje kon het toch niet aan en weer moest Nika worden geopereerd. Direct na de operatie werd ze aan de hart-longmachine gelegd. De artsen hebben echt alles gedaan wat ze konden. Na drie weken overleed ons lieve, kleine meisje alsnog.”
Ellen doet nu samen met haar man mee aan HomeRun, in naam van Nika
Heeft u vragen?
Neem contact op, wij helpen u graag!
> Contactgegevens
McDonald's
© 2018 | Ronald McDonald Kinderfonds
Afmelden