Aftellen op meerdere gebieden
Bekijk de online versie
 
Ronald McDonald Kinderfonds
 
Aftellen op meerdere gebieden
Aftellen op meerdere gebieden
Nog 22 nachtjes slapen en dan stappen weer tientallen sponsoren op de fiets. Ik ben iedere keer weer onder de indruk bij het zien van dat geel-blauwe lint van gemotiveerde HomeRiders, die 24 uur lang het uiterste van zichzelf geven om ouders dicht bij hun zieke kind te brengen. Het stemt mij trots en dankbaar dat zoveel mensen de Ronald McDonald Huizen een warm hart toedragen.

Maar vandaag stemt het me ook een tikje weemoedig. Want zoals u wellicht in de media heeft gelezen, ben ik gisteravond voorgedragen als burgemeester van de mooie stad Delft. Een enorme eer en een prachtige uitdaging die ik graag aanga, maar ik ga het Ronald McDonald-netwerk, inclusief de prachtige mensen die hier deel van uitmaken, zeker missen. Gelukkig ben ik nog niet meteen weg. Een aantal van u tref ik over drie weken langs de route (ik zal de HomeRiders extra hard aanmoedigen) en een aantal van u spreek ik nog via andere wegen. Bedankt voor de fijne tijd die we samen hebben doorgebracht en voor uw vertrouwen.
Een warme groet,
Handtekening
Marja van Bijsterveldt
Altijd verse bloemen op tafel
Altijd verse bloemen op tafel
Wat is er fijner dan een bos verse bloemen op tafel? Bloomon zorgt er sinds kort voor dat de Huizen opgefleurd worden met de prachtigste bossen. Als Bloomon de bos niet kan bezorgen bij een klant, en ook niet kan afgeven bij buren, dan bezorgen zij de bos bij het dichtstbijzijnde Ronald McDonald Huis. Zowel gasten als vrijwilligers worden erg blij van de geurige, stijlvolle en verse veldbloemen.
HAVI Logistics weer op de fiets
HAVI Logistics weer op de fiets
HAVI Logistics staat dit jaar voor de tweede keer met een team aan de start van HomeRide. En niet alleen in Nederland, ook de Duitse collega’s starten 25 juni, aangezien de route dit jaar ook langs Ronald McDonald Huis Essen gaat. Medewerkers van deze logistieke partner van McDonald’s, die zes keer per jaar gratis producten van Coca-Cola, Segafredo, SCA, FrieslandCampina, Robijn en printpapier van Kyocera bij de Huizen bezorgt, zijn druk aan het fondsen werven en verzinnen de prachtigste acties.
Ziggo laat gasten ‘connected’ zijn
Ziggo laat gasten ‘connected’ zijn
Ziggo levert tien Ronald McDonald Huizen een flinke korting bij de aanleg van snelle glasvezelverbindingen en geeft gratis een technische upgrade naar 100 Mbit/s. “We dragen de Ronald McDonald Huizen en het Kinderfonds een warm hart toe”, zegt Madelon Spaan, commercieel directeur zakelijke markt van Ziggo. “Snel internet is een belangrijke voorziening in het Huis. Zo kunnen gasten zich ontspannen of, zoals we vandaag de dag vaak zien, hun werk voortzetten. Ziggo draagt daar graag aan bij.”
Moederdagontbijt van McDonald’s
Een verrassing voor alle moeders die op Moederdag in de Ronald McDonald Huizen en vakantiehuizen logeerden: ze werden getrakteerd op een speciaal Moederdagontbijt van McDonald’s.
 
Moederdagontbijt van McDonald’s
 
Ook vaders en broertjes en zusjes prikten een vorkje mee. Ze werden getrakteerd op croissants, verse jus d'orange en allerlei lekkernijen. “Ontzettend attent dat McDonald’s deze moeders, die in een heftige periode zitten omdat hun kind ziek is, zo in het zonnetje zet”, zegt Marja van Bijsterveldt, directeur Ronald McDonald Kinderfonds.
 
Heeft u vragen?
Neem contact op. Wij helpen u graag!
Contactgegevens
Volg ons
Het Ronald McDonald Kinderfonds op Facebook   Het Ronald McDonald Kinderfonds op Twitter   Het Ronald McDonald Kinderfonds op Linkedin   Het Ronald McDonald Kinderfonds op Youtube   Het Ronald McDonald Kinderfonds op Instagram   De Ronald McDonald Kinderfonds RSS Feed    
 
© Ronald McDonald Kinderfonds       
Afmelden voor de nieuwsbrief
 
 
Het Ronald McDonald Kinderfonds is in het bezit van het CBF-Keur   Het Ronald McDonald Kinderfonds is aangewezen als een Algemeen Nut Beogende Instelling   Het Ronald McDonald Kinderfonds voldoet met haar vrijwilligersbeleid aan door NOV gestelde kwaliteitscriteria