De route is bekend!  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 ‌ ‌ ‌bekijk online
Ronald McDonald Kinderfonds
Beste HomeWalkers,
De Erasmusbrug, de Euromast en de Kuip. Slechts drie iconen van de stad waar HomeWalk, HomeRide en HomeRun volgend jaar starten en finishen. Jullie weten natuurlijk al lang over welke stad dit gaat: Rotterdam.

Voor de allereerste HomeWalk is niet zomaar een locatie in Rotterdam gekozen. De start- en finishlijn ligt voor het legendarische ss Rotterdam. Dit voormalige vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn ligt op de kop van Katendrecht en is maar liefst 228 meter lang, 28 meter breed en 51 meter hoog. La Grande Dame vormt het prachtige decor voor de start en finish van HomeWalk, HomeRide en HomeRun 2020.
De 120 kilometer lange wandeltocht leggen jullie af in de vorm van een hart, want home is where the heart is. Op de route liggen drie steden met een Ronald McDonald Huis: Leiden, Den Haag en Rotterdam. Zodra er meer bekend is over de verdere invulling van de route, checkpoints en cheerpoints laten we jullie dat natuurlijk weten. Komt de route langs de stad of het dorp waar jij woont of werkt? En wil je samen met vrienden, familie of collega’s op de route iets leuks organiseren? Laat het ons dan weten via info@homewalk.nl.
Heeft u vragen?
Neem contact op, wij helpen u graag!
> Contactgegevens
McDonald's
© 2019 | Ronald McDonald Kinderfonds
Afmelden