Meld je aan voor infoavond #3🗓  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 ‌ ‌ ‌bekijk online
Ronald McDonald Kinderfonds
Beste HomeRunner,
Samen lachen, bikkelen en doorzetten. Door weer en wind, voor families met een ziek of zorgintensief kind. De vermoeidheid verslaan, vallen en weer opstaan. Door familie en vrienden warm onthaald met tranen van geluk. Het gevoel van voldoening: niets maakt dat nog stuk. Dát is hoe het voelt om mee te doen aan HomeRun.❤️ En over een kleine vier maanden is het weer tijd om dit gevoel met elkaar te ervaren.
Datum PreRun bekend
Zet zaterdag 7 mei alvast in je agenda! Om ervoor te zorgen dat je op en top voorbereid aan de start staat, organiseren we voorafgaand aan HomeRun een PreRun. Je ontmoet er andere HomeRunners, er worden tips & tricks uitgewisseld, ervaringen gedeeld en we organiseren een clinic. De locatie en het programma van de PreRun maken we binnenkort bekend via sociale media en de nieuwsbrief, maar de datum kan je alvast in je agenda blokken.
Meld je aan voor de informatiebijeenkomst
Op dinsdagavond 15 maart organiseren we weer een online informatiebijeenkomst voor alle deelnemers. Van 20.00-21.00 uur praten we jullie bij over de stand van zaken, het laatste nieuws én beantwoorden we jullie vragen. We maken onder andere de start- en finishlocatie in Rotterdam bekend! Dat wil je niet missen, dus meld je snel aan.
Ja, ik ben erbij
53.494 nachtjes
In 2021 maakten de Ronald McDonald Huizen 53.494 verhaaltjes voor het slapengaan mogelijk. 🌙 5639 gezinnen verbleven in de Huizen dicht bij hun kind. Dit kan alleen dankzij onze fijne donateurs, sponsoren en hartverwarmende acties van de actievoerders, maar zeker ook dankzij de inzet van alle HomeRiders, HomeRunners en HomeWalkers.❤️
Heb jij de [t]Huiswijn al besteld?
Als je je fondsenwerving nog een (smakelijke) boost wil geven, dan zijn de [t]Huiswijnen hiervoor een uitgelezen kans! Met een nieuw fris jasje bied jij jouw sponsor of donateur hiermee een mooie tegenprestatie. Bestel de [t]Huiswijn via het bestelformulier.
Heeft u vragen?
Neem contact op, wij helpen u graag!
> Contactgegevens
McDonald's
© 2019 | Ronald McDonald Kinderfonds
Afmelden