Dank u wel voor 65.229 overnachtingen
Bekijk de online versie
 
Ronald McDonald Kinderfonds
 
De cijfers en de verhalen achter de cijfers
De cijfers en de verhalen achter de cijfers

Maar liefst 5.241 gezinnen brachten in 2014 65.229 nachten door in een Ronald McDonald Huis, dicht bij hun kind in het ziekenhuis. Zo staan ouders altijd binnen een paar minuten aan de rand van het ziekenhuisbed als dat nodig is en hoeft een kind die broodnodige kus, knuffel en het verhaaltje voor het slapengaan niet te missen. Ú maakt dit mogelijk, samen met vele andere donateurs, onmisbare sponsoren en meer dan 1.600 vrijwilligers. Dank u wel.

Deze en nog veel meer cijfers én de verhalen achter de cijfers, zijn te vinden in het onlangs verschenen jaarverslag van het Ronald McDonald Kinderfonds. Ontdek hoe u het verschil maakt!

› Bekijk het jaarverslag (PDF)
 
Mag ik mee op reis?
De Ronald McDonald Kinderfondsknuffel gaat graag overal mee naar toe, dus ook op vakantie. Heeft u leuke foto's van 'Konijn op Reis', post deze dan op de Facebookpagina van het Ronald McDonald Kinderfonds met een korte vermelding waar het konijn op vakantie is. En als u de Facebookpagina van het Kinderfonds 'liked' kunt u de reizen van het konijn volgen.
 
Mag ik mee op reis?
 
De exclusieve Ronald McDonald Kinderfondsknuffel staat symbool voor de knuffels die ouders aan hun zieke kind kunnen geven, omdat zij logeren in een Ronald McDonald Huis en hierdoor binnen enkele minuten aan het bed van hun zieke kind kunnen staan.
› Bekijk de eerste foto's van Konijn op Reis en doe ook mee
Nog geen lief, zacht konijn?
Nog geen lief, zacht konijn?
 
Afzien HomeRiders brengt zieke kinderen en ouders dicht bij elkaar
De vijfde editie van het fondsenwervende wielerevenement HomeRide leverde dit jaar €887.340,57 op voor gezinnen met een ziek of gehandicapt kind.
 
Afzien HomeRiders brengt zieke kinderen en ouders dicht bij elkaar
 
942 deelnemers gingen op 27 en 28 juni de uitdaging aan en fietsten in 24 uur van Groningen naar Maastricht, via verschillende Ronald McDonald Huizen. Door de inspanning van de HomeRiders zijn meer dan tienduizend overnachtingen mogelijk gemaakt. In 2016 vindt HomeRide plaats op 25 en 26 juni.
› (her)beleef de jubileumeditie van HomeRide
 
Heeft u vragen?
Neem contact op. Wij helpen u graag!
Contactgegevens
Volg ons
Het Ronald McDonald Kinderfonds op Facebook   Het Ronald McDonald Kinderfonds op Twitter   Het Ronald McDonald Kinderfonds op Linkedin   Het Ronald McDonald Kinderfonds op Youtube   Het Ronald McDonald Kinderfonds op Pinterest   De Ronald McDonald Kinderfonds RSS Feed    
 
© Ronald McDonald Kinderfonds       
Afmelden voor de nieuwsbrief
 
 
Het Ronald McDonald Kinderfonds is in het bezit van het CBF-Keur   Het Ronald McDonald Kinderfonds is aangewezen als een Algemeen Nut Beogende Instelling