Handige documenten toegevoegd op website  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 ‌ ‌ ‌bekijk online
Ronald McDonald Kinderfonds
Beste HomeRunner,
Zaterdag 7 mei konden we elkaar eindelijk weer fysiek ontmoeten in aanloop naar het laatste weekend van juni. En wat was het een geslaagde dag in Utrecht! Naast dat er informatie en tips met elkaar werden gedeeld, trok een aantal deelnemers de hardloopschoenene aan voor een informatieve clinic. 

Kon je niet aanwezig zijn of wil je alle informatie nog een keer teruglezen? De belangrijkste informatie zetten we in deze nieuwsbrief voor je op een rijtje. Want over een maand is het zo ver: de start van HomeRun. Tijd om je optimaal voor te bereiden op de laatste loodjes.
Goed om te weten
Op de downloadpagina zijn weer verschillende nieuwe, handige documenten te downloaden. Let op: de downloadpagina is alleen te vinden als je bent ingelogd op home-run.nl!
  • Wisselschema 2022, te gebruiken bij het maken van een verdeling binnen jullie team, en een document met tips voor het invullen ervan
  • Etappeverdeling van het HomeRun weekend op 25-26 juni, met daarin per checkpoint de vroegste en uiterlijke vertrektijd voor de team
  • Een document met informatie over het parkeerbeleid dat op 25-26 juni wordt gehanteerd bij de start, finish en op de checkpoints
  • De presentatie van de PreRun vol handige informatie en tips
Het routeboek laat nog even op zich wachten, dus onze excuses hiervoor. Wil je de route alvast bekijken in wat meer detail? Dat kan online via Komoot of via MyMaps (Google). Ideaal als je alvast een deel van de route wilt verkennen. De definitieve route wordt in de week voorafgaand aan HomeRun vastgesteld.
Fotografen gezocht
We zoeken nog fotografen die in het HomeRun weekend vrijwillig de prestatie, sfeer, emoties, en het teamgevoel willen vastleggen. Bij de start en finish in Rotterdam, maar zeker ook op de checkpoints in het land. Kennen jullie fotografen die het leuk vinden om dit te doen? Laat ze dan een e-mail sturen naar Lieke via l.kleverwal@kinderfonds.nl voor meer info. Alvast heel erg bedankt voor het meedenken!
Hartjestrui
Meedingen voor de felbegeerde hartjestrui? Vergeet niet om jullie acties te registreren op home-run.nl. Uit alle acties op de website kiezen wij de tien meest hartverwarmende of bijzondere uit. En heb jij een bijzondere of liefdevolle actie waar wij zeker naar moeten kijken? Laat het ons weten! Het is mogelijk om een actie aan te maken en donatie die reeds zijn gedaan, hieraan te koppelen. Stuur hiervoor een mailtje naar info@home-run.nl.
Informatiebijeenkomst 7 juni
Op dinsdagavond 7 juni organiseren we de laatste online informatiebijeenkomst van 20.00-21.00 uur. Wil jij erbij zijn? Je hoeft je dit keer niet aan te melden. Je kunt op dinsdagavond 7 juni deelnemen aan de bijeenkomst via deze link. Voorafgaand aan de bijeenkomst ontvangen alle teamcaptains ook nog een mail met de link naar de bijeenkomst. 

Zien we je daar?
Ontmoet het team: Abbott Laboraties Zwolle
Heeft u vragen?
Neem contact op, wij helpen u graag!
> Contactgegevens
McDonald's
© 2019 | Ronald McDonald Kinderfonds
Afmelden